קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

רולדת חזיר ועוף

רולדת חזיר ועוף
רולדת חזיר ועוף היא מנה עיקרית אירופית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 642 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בזיליקום, פטרוזיליה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 70%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רולדת חזיר, רולדת פילה חזיר בגריל, ו רולדת חזיר תפוחים ורוזמרין.

הוראות

1
במעבד מזון, דק קוצצים שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את הפלפל, הפטרוזיליה והבזיליקום; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. בזמן העיבוד מוסיפים בהדרגה 3 כפות שמן בזרם יציב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
3
החל משליש מצד אחד, צור חריץ לאורך במכרז עד 1/2 אינץ'. של תחתית. הופכים את המכרז ויוצרים חריץ נוסף לאורכו, החל משליש מהצד הנגדי. פתח פילה כך שהוא שוכב שטוח; משטחים לכ-1/3 אינץ'. עובי.
4
חותכים חצאי חזה עוף אופקית לשניים; משטחים ל-1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
5
מורחים 3 כפות תערובת שום על צד אחד של חזיר. מסדרים עוף על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מורחים עם 3 כפות תערובת שום. למעלה עם פרושוטו; מורחים בתערובת השום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שום גויה®שום גויה®
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך. עניבה ב-2 אינץ'. מרווחים עם מחרוזת מטבח. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
מניחים חתיכה גדולה של נייר כסף כבד (18 אינץ'. 16 אינץ'.) על תבנית אפייה. מפזרים קלות פילה עם מלח ופלפל נוסף. במחבת גדולה, שקד חום מכל הצדדים בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מעבירים לתבנית מוכנה; עוטפים נייר כסף סביב חזיר, שומרים על צד התפר של נייר הכסף כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
10
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד שמדחום הבשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בינתיים, השליכו טפטופים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
12
מוסיפים מרק ושמנת. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות. מרתיחים עד שהרוטב מצטמצם ל 1-1 / 2 כוסות, בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
תן חזיר לעמוד במשך 10 דקות, להסיר בזהירות לסכל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
מוסיפים את כל המיצים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מערבבים חמאה וקמח עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף לרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומקציפים עד להסמכה קלה, כ -5 דקות. רוטב זן; מתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
מגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לרולדן. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בוליג-להנרט פייספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס
בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטרפצ ' ן הוא אחד הכרמים הפרטיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוסל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ומרוחקים הפונים דרומה המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. ריזלינגים מצוינים הם בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות מובהקת של סלע וחומציות מאוזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, המציג מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.