המתכון מעושן מקרל רולדה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מיץ לימון, קנולה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: Scandi מעושן מקרל על שיפון, סלמון מעושן Roulade, ו סלמון מעושן Roulade.
הוראות
1
שים את כל הביצים והחלמונים, חרדל, וקצת מלח בקערה גדולה ומועכים אותם היטב together.To הדבק הזה, להוסיף את מיץ לימון ולאחר מכן את השמן, טיפה אחר טיפה, כאילו עושה מיונז.סיים את הרוטב על ידי הוספת עשבי תיבול קצוצים, צלפים, cornichons. תטעם ותתקן את התיבול.Roulade: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו חמאה 15 על ידי 10.25, מגש גיליון עמוק 1 אינץ ' עם נייר קלף. חמאה הנייר, אבק עם קמח, לנצל את העודף. ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Gherkins
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
למרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מעבירים לקערה גדולה ומקציפים בחלמונים, אחד בכל פעם. מתבלים במלח. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.מערבבים 1/2 של הלבנים לתוך תערובת חלמון לקפל בשאר. ואז לקפל את עירית ו מקרל נפנף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מקרל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את הבלילה לתחתית המחבת מוכנה להחליק בעדינות עם מרית מתכת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לתנור ומבשלים עד מוזהב ומוצק למגע, כ -10 דקות. כסו את ספוג הביצים עם פיסת נייר קלף מרוחה בחמאה, בצד החמאה כלפי מטה. מכסים במגבת מטבח לחה והופכים על משטח עבודה. לקלף את הנייר מלמעלה. אפשר לספוג להתקרר. תכין את המיונז. מקציפים את גבינת שמנת עד חלקה לקפל את המיונז, בצל ירוק, שמיר ומיץ לימון.כאשר הספוג הוא מגניב, להפיץ את המילוי ולהשתמש במגבת לגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.