לחמניות עגבניות ובזיליקום יכולות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הלחם שלכם. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. לכו לחנות וקנו מלח, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 54% , וזה די טוב. ערימות חצילים בגריל ועגבניות ירושה עם קולי בזיליקום ועגבניות , ביסק אלואט עגבניות מיובשות ובזיליקום , ורוטב יין בזיליקום ושמן זית עם עגבניות ירושה על פסטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמימים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים את הסוכר, השמן, המלח ו-2.5 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים כמות כמות גדולה של קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)