רולים עם עגבניות ובזיליקום
לחמניות עגבניות ובזיליקום יכולות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הלחם שלכם. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. לכו לחנות וקנו מלח, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 54% , וזה די טוב. ערימות חצילים בגריל ועגבניות ירושה עם קולי בזיליקום ועגבניות , ביסק אלואט עגבניות מיובשות ובזיליקום , ורוטב יין בזיליקום ושמן זית עם עגבניות ירושה על פסטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמימים.
מוסיפים את הסוכר, השמן, המלח ו-2.5 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים כמות כמות גדולה של קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
בינתיים, במחבת, מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים עגבנייה, רוטב עגבניות, שום, מלח, בזיליקום ופלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה. מצננים ל-110-115 מעלות.
חורצים את הבצק. הופכים אותו על משטח מקומח קלות; מחלקים אותו ל-12 חלקים. יוצרים כל חלק לכדור.
מניחים במרחק של 7.5 ס"מ זה מזה על תבנית אפייה משומנת. יוצרים שקע במרכז כל כדור; מוסיפים כף אחת של מילוי.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-20 דקות.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת צינון.