קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג בננה מלוחה

עוגת פודינג בננה מלוחה
עוגת פודינג בננה קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, שמנת כבדה, ופלים וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, פודינג לחם קרמל-בננה מלוח, ו פודינג קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שים את הוופלים וניל במעבד מזון ודופק עד שהעוגיות נמחצות דק. שמור 1/2 כוס לשכבה ולמעלה את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
יוצקים את הפירורים הנותרים בצלחת עוגה 9 אינץ'.
5
יוצקים את החמאה המומסת מעל, באמצעות כף או הידיים שלך, לשלב את החומרים. לחץ על התערובת בתחתית במעלה הצדדים ועל השפה של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
אופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מתלה חוט מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
לקלף ולפרוס את הבננות, הוספת אותם לקערה. מערבבים את המלח לתוך רוטב הקרמל וזורקים את פרוסות הבננה עם הקרמל המלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
בננהבננה
קרמלקרמל
קרוםקרום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מורחים חצי מפודינג וניל חם על הבננות, למעלה עם כמה ופלים וניל כתוש יותר (הזמנת כמה לקישוט) ועוד בננות מצופה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
בננהבננה
קרמלקרמל
ונילוניל
מורחיםמורחים
10
מורחים את פודינג וניל הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
מורחיםמורחים
11
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות הם רק על מנת ליצור.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מוסיפים את תמצית שקדים וסוכר ומכים עד פסגות טופס. הקפד לא overbeat, או השמנת תהפוך גושי דמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
13
מורחים את הקצפת על העוגה. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם מערבולת קרמל ושאר ופלים וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
קצפתקצפת
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
14
מערבבים את הסוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד תחתית. זה הזמן היחיד שאתה יכול לבחוש את הסוכר. אם מערבבים אותו בזמן הבישול, הוא הופך לממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מניחים את הסיר מעל בינוני לחום נמוך עד שהסוכרים מתחילים להתמוסס, 5 עד 10 דקות. ואז להפוך את החום עד בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר מתחיל caramelize, 5 עד 7 דקות. אל תערבבי בזמן שזה קורה. אתה חייב לצפות בסיר, כי הוא הופך מקרמל לשרוף ממש מהר. ותיזהר, התערובת חמה מאוד!
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
16
כבה את החום ולעמוד אחורה כדי למנוע התזה. לאט להוסיף את הקרם. אין פאניקה - הקרם יהיה בועה באלימות, ואת הקרמל יהיה להתמצק. רק תן לזה עוד זמן להתמוסס שוב-תאמין לי!
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
קרםקרם
17
מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הקרמל מתמוסס והרוטב הוא חלק, על 2 דקות. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
רוטברוטב
18
3 כוסות.
19
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. ברגע שזה אבקה דקה, לטאטא חלמונים ביצה וביצים שלמות ולהמשיך לטאטא עד משחה חלקה נוצרת. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, וברגע זה משולב להוסיף את שארית 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
20
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהוא מגיע לעובי של פודינג מקורר, 10 עד 15 דקות. (
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
21
התערובת רק תתחיל לבעבע ויהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המברשת מורמת.)
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
22
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל