רולי בקר עם פסטו פטרוזיליה אגוז
Roulades בשר בקר עם פסטו פטרוזיליה אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 716 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייק צלע, אגוזי מלך, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. פטרוזיליה אגוז פסטו, פטרוזיליה ואגוזי מלך פסטו, ו פטרוזיליה אגוז פסטו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את הפטרוזיליה, גבינה, שום, מלח ואגוזים למעבד מזון. דופק לשלב. הפעל את המכונה שוב לאט לשפוך את שמן הזית, רק כדי לשלב. שמור.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה-אתה יהיה צורב את roulade בזה מאוחר יותר, אז זה צריך להיות רחב מעל בינוני נמוך חום עד שהוא מבושל למחצה. אתה רוצה את זה מבושל, אבל עדיין צולע. אל פריך אותו או שזה יישבר כאשר אתה מנסה לעטוף אותו בתוך roulade. כאשר הבייקון מוכן, לשים אותו בצד על מגבות נייר.
מניחים גלישת פלסטיק כבדה (או שתי שכבות של ניילון נצמד) על משטח עבודה גדול ומניחים את סטייק האגף עליו. מכסים עם יותר ניילון נצמד.
באמצעות פטיש גומי, הצד השטוח של פטיש בשר או בקבוק יין ריק, להלום סטייק האגף עד שהוא 1/2 אינץ ' עבה או דק יותר. להפוך את הבשר מעת לעת כדי לדפוק הכל באופן שווה.
ברגע שהבשר הוא דק כמו שאתה רוצה את זה, אם יש לך פטיש בשר עם צד tenderizing (הצד המחודד), להסיר את ניילון לעטוף את זה משני הצדדים לרגע או שניים. אם אין לך פטיש בשר, אתה יכול לדלג על שלב זה.
מצא את גרגר הסטייק: תסתכל על הסטייק שלך. אתה תהיה מגלגל אותו עם גרגר הבשר פונה מצד לצד. אתה עושה את זה כי כאשר אתה פורס אותו מאוחר יותר, הבשר יהיה רך יותר כאשר אתה חותך על פני התבואה.
מסדרים את הבשר עד התבואה פונה מצד לצד, ואם זה לא מרובע או מלבני, לחתוך אותו כדי להתאים.
מפזרים קצת מלח ופלפל שחור.
מורחים שכבה דקה של פסטו על הבשר, משאיר על 1/2 אינץ ' חינם על כל הצדדים של הבשר.
הנח את הבייקון על פני גרגר הבשר. מחממים התנור ל 177°.
בזהירות לגלגל את roulade למעלה בחוזקה, כפי שהיית שטיח. אם אתה רוצה, לחתוך את כל בייקון כי הוא משתרע מעבר לסטייק.
לקשור את הבשר עם 6 עד 8 אורכי מחרוזת, כל אחד על אינץ ' בערך בנפרד.
לצרוב את roulade קשור במחבת עם שומן בייקון. אתה רוצה לחמם במהירות את פני השטח, לא לבשל את החלק הפנימי של roulade.
שים את roulade במחבת צלייה על מדף, צד התפר למטה. אם אין לך מדף, תאלתר עם גבעולי סלרי. צלי את זה במשך 20-25 דקות, או עד הפנים של הבשר הוא 54° כאשר נבדק עם מדחום בשר.
(שים לב כי הקצוות של roulade יהיה הרבה יותר חם מאשר במרכז — אז תמיד לבדוק את הטמפרטורה ממרכז roulade.)
הסר את הבשר מהתנור ולתת לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
פרוס את roulade כך כל מנה עטופה מחרוזת. אתה יכול גם לתת לכולם לחתוך את החוט שלהם ליד השולחן, או לחתוך אותו בעצמך ולאבטח את הרוולים עם קיסמים אם אתה רוצה.
מגישים עם פלחי לימון כדי להוסיף קצת זריזות למנה.