רול-אפ חציל ומוצרלה
רול-אפ חציל ומוצרלה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 81 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, ביצים, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רול-אפ חציל ומוצרלה, מקפיא לזניה רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הקמח והביצים המובסות, כל אחת בקערה רדודה.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה. אחד בכל פעם, לדלות את פרוסות חצילים בקמח ולאחר מכן לטבול אותם לתוך הביצים מכות, המאפשר עודף לטפטף.
מטגנים 2 פרוסות חצילים מצופות בכל פעם בשמן זית על חום מתון עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
להעביר את הפרוסות מגבות נייר כדי לנקז.
מוסיף עוד שמן זית למחבת לפי הצורך ולהתאים את החום אם חציל חומים מהר מדי.
הנח את פרוסות החצילים על משטח עבודה וקל עונה אותם משני הצדדים עם מלח ופלפל. מכסים את פרוסות החצילים עם הפרושוטו; חותכים את הפרושוטו לפי הצורך ומשתמשים בתוספות כדי לכסות כל פרוסות חצילים חשופות.
חותכים כל פרוסת חצילים במחצית לרוחב. הגדר 1 רצועה של מוצרלה בקצה 1 של כל פרוסת חצילים, להתגלגל בצורה מסודרת ומאובטחת עם קיסם.
מעבירים את גלילי החציל לתבנית אפייה ואופים כ-10 דקות, או עד שהגבינה מותכת והחציל רך וחם בצנרת.
הסר את הקיסמים וחתוך את הלחמניות לרוחב לאורכים 1 אינץ'.
מגישים רול-אפים חם או חם.