קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

רוסטביף מתובל ברוטב יין אדום

רוסטביף מתובל ברוטב יין אדום
המתכון רוסטביף מתובל עם רוטב יין אדום יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך פלפל, שמן זית, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: צלי בקר עם רוטב יין אדום, צלוי צלעות ברוטב יין אדום, ו צלי בקר עם רוטב עגבניות-יין.

הוראות

1
עד 2 ימים לפני, למחוץ יחד את גרגירי פלפל וזרעים באמצעות עלי ומלט, או בסיר עם סוף מערוך או דומה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מברישים את פילה הבשר בכל רחבי עם החרדל, ואז לגלגל את תערובת פלפל למעיל. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
שעתיים לפני שאתה מוכן להתחיל לבשל, לקחת את הבשר מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הבשר, ומשחימים את הבשר בכל מקום, מתובלים במלח. בקופסת קלייה, השתמש בבצל כמיטה כדי להושיב את הבשר על טפיחה על כל תבלינים שנפלו. צלי במשך 20 דקות עבור נדיר, 25 דקות עבור בינוני, ו 35 דקות עבור בשר עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הרם את הבשר מן הפח ולנוח על מגש, מכוסה בנייר כסף כדי לשמור אותו חם, במשך כ 30 דקות. מניחים את הפח עם הבצל ומיצים צלויים על הכיריים ומערבבים את השמן, קורנפלור וקוביות מניות מתפוררות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מערבבים את הג 'לי, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את היין ו 400 מ" ל מים רותחים, מגרדים את כל חתיכות תקועים מלמטה. מבשלים במשך 15 דקות עד מופחת קצת. עונה, ואז מסננת למחבת נקייה כדי לשמור על חום, זורק את הבצל. פורסים את הבשר, מתפזרים על הקורנית, אם אתה רוצה, ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

רוסטביף עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.