ריבועי איור וסטילטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תאנים ו-סטילטון ריבועים. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שימורי תאנה, בצק עלים כל חמאה, גבינת סטילטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. נסו קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים למלבן 16-by-11 1/2 אינץ'. לקצץ כדי ליצור מלבן 10 1/2-by-15 אינץ'.
מעבירים את המאפה לתבנית אפייה גדולה וחותכים 1 3/4 אינץ ' ריבועים; אתה צריך בערך 4
להקפיא את הריבועים עד המשרד, כ -30 דקות.
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף. מסדרים 12 ריבועים על הסדין ומכסים בנייר קלף נוסף. למעלה ריבועים עם תבנית אפייה אחרת, בצד התחתון למטה. אם יש לך זוג נוסף של גיליונות אפייה, חזור עם 12 ריבועים נוספים.
אופים את הריבועים במשך כ 35 דקות, עד המאפה הוא זהוב.
מעבירים את הריבועים למתלה כדי להתקרר. חזור לאפות את הריבועים הנותרים.
להחזיר ריבועים מקוררים רבים ככל שיתאים גיליון אפייה. למעלה כל ריבוע עם 1/2 כפית של שימורי התאנה.
מפזרים את סטילטון ואופים במשך כ 5 דקות, עד סטילטון נמס.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.