ריבועי לימון שמנת
ריבועי לימון שמנת עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 171 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום חזק, אבקת אפייה קלומט, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 26 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מרהיב של 11%. ריבועי לימון שמנת, ריבועי לימון שמנת, ו ריבועי לימון שמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס קו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' בנייר כסף, עם קצוות נייר כסף המשתרעים על דפנות התבנית; מניחים בצד.
שלב פירורי רקיק, 1/2 כוס קמח והסוכר החום בקערה בינונית.
חותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים; לחץ בחוזקה על תחתית התבנית המוכנה.
בינתיים מקציפים גבינת נויפצ ' אטל וסוכר מגורען במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ו -2 כפות. קמח; מערבבים היטב. מערבבים 1 כף. קליפת לימון, מיץ לימון ואבקת אפייה; יוצקים מעל קרום.
אופים 25 עד 28 דקות. או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לגמרי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
מפזרים אבקת סוכר ושאר 2 כפות. קליפת לימון מגוררת רגע לפני שחותכים לריבועים להגשה. אחסן שאריות ריבועים במקרר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה זו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.