ריבס קלוי איטי עם גלידת ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ומנת צד צמחונית lacto ovo? ריבס קלוי איטי עם גלידת ג'ינג'ר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב מלא, ג'ינג'ר גבעול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: גלידה ג'ינג'ר גזר קלוי, שזיף קלוי, ג'ינג'ר וגלידת דבש, ו גלידת ג'ינג'ר ותות קלוי מעורבבת.
הוראות
הפוך את הגלידה: להטות את הג ' ינג ' ר וסירופ למחבת עם החלב, להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום. לאפשר מגניב להחדיר, ולאחר מכן טעם להוסיף יותר ג ' ינג ' ר אם אתה אוהב טעם חזק יותר.
תביא את החלב והג ' ינג ' ר לרתיחה. בקערה נפרדת, מערבבים את החלמונים עם סוכר.
יוצקים על חלב מבושל, ערבוב ללא הפסקה, עד מעורב לחלוטין, ואז לשפוך בחזרה לתוך המחבת. מבשלים על חום עדין, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתעבה ומצפה את הכף.
יוצקים דרך מסננת כדי להסיר את הג ' ינג ' ר, מגניב, ואז נטישה במכונת גלידה. להקפיא.
הפוך את ריבס לתבנית אפייה, לשפוך על היין (אם שימוש) ולפזר על הסוכר וגרידת. מכסים בנייר אפייה ואופים בתנור נמוך ב 140c / 120c מאוורר / גז 1 עבור 1 hr או עד למכרז. שיטה איטית זו שומרת על צורת ריבס ומרקם. ניתן להכין את היום קדימה והשאיר בטמפרטורת החדר.
מגישים את ריבס ומיצי שלה יחד עם כמה כפות של גלידה.