קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

ריבס קלפוטיס

ריבס קלפוטיס
ריבס Clafoutis הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: תות שדה בטעם תפוזים וריבס קלפוטיס, Fig Clafoutis, ו Clafoutis.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את ריבס לאורכים 2 אינץ ולשים במחבת אפייה עם קמצוץ טוב של קינמון, אם באמצעות, מיץ תפוזים, ו 2 כפות של הסוכר. לזרוק היטב לצלות בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד מכרז ופשוט מתחיל קרמל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לנקז מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הפעל את טמפרטורת התנור עד 177°. חמאה קלה צלחת אפייה עגולה 10 אינץ 'או מלבני 8-by-10 אינץ'. הפוך את הבלילה על ידי ניפוי המלח והקמח לתוך קערה ערבוב בסוכר. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצים מכות. בהדרגה מערבבים את הקמח מהצדדים, ערבוב היטב, ואז להכות את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב היטב. מערבבים בגוון כתום וקמצוץ קינמון, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מסדרים את ריבס סחוט בצלחת החמאה ושופכים את הבלילה מעל.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד הזהב התנפח. Clafoutis הוא הטוב ביותר כאשר נאכל חם, אבל זה לא רע כאשר קר, או. כאשר אתה רק עומד לשרת, לערבב יחד על 1/2 כפית סוכר של ממתקים ו 1/2 כפית קינמון טחון, אם אתה רוצה, ואז לנפות אבק אור על החלק העליון של clafoutis.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם או בלי שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל