ריזוטו מעושן עם תרד ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו גבינת גאודה מעושנת עם תרד ופטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 462 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם אורז arborio, יין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה גאודה מעושנת תרד, סלט גודה מעושן, ו פריטטה פטריות ותרד עם גבינת גאודה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ריזוטו, לשלב מים ומרק; להפריש. להמס חמאה בסיר nonstick גדול על חום בינוני.
להוסיף 1/3 גביע שאלוט; לכסות ולבשל 2 דקות.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות, חשוף, ערבוב כל הזמן. מערבבים ב 1/2 כוס יין; לבשל 30 שניות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1/2 תערובת מלח ומרק כפית, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים בגודה; לבשל רק עד נמס. מערבבים בתרד; לבשל רק עד תרד הוא נבול.
כדי להכין פטריות, מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, ומטוגנים 5 דקות או עד שמתחילים להשחים.
מוסיפים 1/3 כוס שאלוט, 1/4 כוס יין, טימין קצוץ, רוזמרין קצוץ, שום טחון, ו 1 דק או עד היין נספג.
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מחלקים ריזוטו באופן שווה בין 6 קערות; העליון עם תערובת פטריות, ומפזרים עם פרמזן.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.