ריזוטו סלק עם ירקות, גבינת עיזים ואגוזים
ריזוטו סלק מתכון עם ירקות, גבינת עיזים, ואגוזי מלך יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 383 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. גשו לסופר וקנו אורז, מרק ירקות, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריזוטו סלק עם גבינת עיזים ואגוזים, ריזוטו סלק אדום עם חרדל ירוק וגבינת עיזים, ו דלעת קלויה עם סלק ירוק, גבינת עיזים, אגוזי מלך קלויים ונענע.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; לטגן 3 דקות.
מוסיפים אורז, זנגביל ורוזמרין; לטגן 1 דקה.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט, מערבבים כל הזמן.
מוסיפים סלק, מים, מלח ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד סלק רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים ב chard; לבשל 5 דקות.
מוסיפים גבינה, ערבוב עד מעורבב.
מפזרים כל מנה עם 1 כף אגוזי מלך.