קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו עם אספרגוס ובייקון ביזון

ריזוטו עם אספרגוס ובייקון ביזון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם אספרגוס בייקון ביזון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 315 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, אספרגוס, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בייקון ביזון בירה צ'ילי, מתכון צ'יזבורגר בייקון ביזון, ו בייקון ביזון קל קציץ בשר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים אספרגוס בשכבה אחת בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
אופים, חשוף, במשך 8 דקות או עד פריך במכרז. מגניב במקצת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
חותכים לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
6
ממיסים חמאה על חום בינוני בסיר גדול. מבשלים בצל בחמאה חמה במשך 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים אורז. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. בזהירות לערבב מרק ופלפל. להביא רותחים; להפחית את החום. מבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות (לא להרים את המכסה).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
בינתיים, לבשל בייקון ביזון, 1/2 בכל פעם, על חום בינוני במחבת גדולה במשך 5 עד 6 דקות לכל אצווה או עד פריך, מפנה מדי פעם. במידת הצורך, לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
העברה ללוח חיתוך. מגניב מעט; קוצצים לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר סיר מחום. מערבבים באספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
בואו לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. מערבבים חתיכות בייקון ביזון וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ביזוןביזון