ריזוטו שעורה עם ירקות קיץ
ריזוטו שעורה עם ירקות הקיץ הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 257 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם עגבניות, שאלוט, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים, ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים, ו על סלטי קיץ ושעורה עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 6 כוסות מים ומלח בסיר בינוני; להביא לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף סקווש, פלפל, שעועית ירוקה למחבת; לטגן 6 דקות או עד מכרז. תניח בצד.
חום שנותר 4 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ושום למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף שעורה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
הוסף תערובת מים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מים נספג לפני הוספת הבא (כ 45 דקות בסך הכל).
מוסיפים תערובת סקווש, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים עגבניות ובזיליקום. למעלה עם גבינת עיזים.