קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

ריזלינג ופונדו גבינה שוויצרית

ריזלינג ופונדו גבינה שוויצרית
ריזלינג פונדו גבינה שוויצרי הוא משקה המגיש 12. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו יין ריזלינג, קמח, גבינה שוויצרית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 163 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 49%. פונדו גבינה שוויצרית, פונדו גבינה שוויצרית, ו פונדו גבינה שוויצרית דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה משלבים את הגבינה והקמח. בסיר גדול מחממים יין ושום על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית (לא מרתיחים).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה.
3
מוסיפים 1/2 כוס תערובת גבינה; מערבבים כל הזמן עד להמסה כמעט מלאה. ממשיכים להוסיף גבינה, 1/2 כוס בכל פעם, ומאפשרים לגבינה להימס כמעט לחלוטין בין התוספות. מערבבים פנימה את השרי, מיץ הלימון ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
מעבירים לסיר פונדו מחומם; שמור על פונדו מבעבע בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים עם נקניקיות וקוביות לחם. אם פונדו הופך סמיך מדי, מערבבים פנימה מעט יין נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)