ריפוי מרק כרוב
ריפוי מרק כרוב דורש בסביבה 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד עבור סתיו. אם יש לך בצל, מים, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . מתכונים דומים: ריפוי כרוב, תפוחי אדמה, גזר, תבשיל קארי עגבניות, ריפוי מרק חג, ו ריפוי מרק כרובית כורכום.
הוראות
בסיר גדול, מחממים שמן זית על אש בינונית. מערבבים בצל ושום; מבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מערבבים במים, מרק, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים כרוב. מבשלים עד כרוב wilts, על 10 דקות.
מערבבים עגבניות. חוזרים לרתיחה, ואז מבשלים 15 עד 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.