השעועית האדומה והנקניקיות המפורסמות של ריצ'רד וסוזן עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 801 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקניקיות אנדוויל, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: סיר חרס שעועית אדומה ואורז, השעועית האפויה המפורסמת של אמא שלי, ו הצ'ילי האדום של סוזן.
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה. שמירה על טפטופים, להסיר את הבייקון, ו כתם עודף שומן עם מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שמן הזית, עלי המפרץ, ופתיתי פלפל אדום לטפטופי הבייקון במחבת ומחממים. מבשלים את הפלפל הירוק, פלפל אדום, בצל צהוב, בצל ירוק ושום בתערובת שמן הזית עד למכרז.
בעוד החמאה נמסה לתוך תערובת השעועית, להחזיר את המחבת לחום ולבשל את הנקניק במחבת עד השחמה קלה; להוסיף את הנקניק לשעועית. יש לשטוף את החלק התחתון של המחבת עם כמות קטנה של מים ויוצקים לתוך תערובת שעועית. לבשל את השעועית עוד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.