קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 15 דק.
מנות13
ציון בריאות22
מגזין

רליש ארטישוק ירושלמי

רליש ארטישוק ירושלמי
אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, זרעי חרדל, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-15 דקות. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תצטרך 2 סירי נירוסטה גדולים או קערות פלסטיק גדולות מאוד כדי להשרות את הירקות. הם חייבים להיות גדולים מספיק כדי להחזיק גלון אחד של מים כל אחד, בתוספת 6 קילו של ירקות (קצוץ) כל אחד. אין להשתמש באלומיניום; החומץ יגיב עם זה.ראשית אתה צריך לנקות את הארטישוקים. הם די שמנמנים, והם אוספים הרבה לכלוך וחצץ.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את הארטישוקים בסיר גדול ומכסה במים. לשפשף כל ארטישוק ביסודיות עם מברשת ירקות נוקשה, ולהפעיל אותו מתחת למים. אם חצץ נראה לכוד בין הארטישוק ו "האצבעות" שלו, ייתכן שיהיה עליך לפוצץ אותם כדי לקבל את חצץ החוצה.הפוך מלח מתוך אחת מכוסות המלח, גלון אחד של מים, ואת 4 כפות של חומץ לבן. מערבבים היטב כדי לוודא שכל המלח מומס.הכן את הארטישוקים: לא לקלף את הארטישוקים - הקליפה היא אכילה ואתה תאבד הרבה ויטמינים, בתוספת הדברים האלה הם באמת knobby ואם אתה מנסה לקלף 6 קילו מהם אני מבטיח לך תאבד את ההתלהבות שלך להכנת זה להתענג.יש לך שתי אפשרויות כאן. אני מעדיף לחתוך את הארטישוקים לקוביות רבע אינץ ' ביד. אנשים אחרים משתמשים במעבד מזון. הסיבה שאני לא משתמש במעבד מזון היא כי לארטישוק ירושלמי יש עקביות ייחודית, והם לא קוצצים היטב במעבד המזון. חלקם נמעכים, בעוד גושים גדולים נותרים ללא מעצורים. לכן, אם אתה רוצה, להשתמש במעבד מזון, אבל רק לוודא שאתה לא בסופו של דבר עם דייסה. אתה רוצה הרבה חתיכות קטנות מאוד; זה צריך להיראות על עקביות של הנאה. כאשר חותכים את הארטישוקים, מניחים אותם במי מלח.הפוך אצווה שנייה של מלח עם הכוס הנותרת של מלח ומים גלון אחד, ערבוב היטב כדי לוודא את כל המלח dissolves.In מעבד מזון, קוצצים את הכרוב, בצל ופלפלים עד שהם נחתכים בסדר. הקפד לפקוח עין על מה שאתה עושה אז אתה לא מקבל דייסה. אתה רוצה שהירקות יהיו עקביות של תבלין.ברגע שהם קצוצים, מניחים את הירקות בקבוצה השנייה של מי מלח שעשית, ומערבבים היטב.מכסים את שתי הקערות של ירקות מבריחים, ועוזבים על הדלפק למשך לילה או 8 שעות. אל תתנו להם לשבת במי מלח במשך יותר מ 10 שעות או הירקות עשויים להיות מלוחים מדי.קו דלפק עם הרבה מגבות נייר - אני בדרך כלל משתמש 5 שכבות. אתה הולך להיות הצבת הירקות סחוטים על מגבות נייר אלה, כדי לוודא שאתה מכסה שטח גדול למדי; לפחות 2 1/2 מטרים על ידי 1/2 מטרים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים את הארטישוק הירושלמי ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מסננים היטב ומניחים על מחצית מגבות הנייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מסננים את תערובת הכרוב / בצל / פלפל ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מסננים היטב, ולאחר מכן עם הידיים, אשר יש לך רק שטף במים חמים עם סבון, לסחוט את הלחות הנותרת מתוך הירקות. אתה תראה שהרבה מים עדיין יוצאים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מניחים את הירקות סחוטים סחוטים על החצי השני של הנייר towels.In קערה גדולה, מקציפים יחד את החרדל והקמח של הצרפתים. הגדר aside.In קומקום גדול מאוד (לפחות 10 ליטרים), לשלב את חומץ תפוחים תפוחים, חומץ יין לבן, סוכר, זרעי חרדל צהוב, כורכום, זרעי סלרי, פלפל קאיין, allspice הקרקע, שיני הקרקע, ופלפל שחור.מביאים לרתיחה, ערבוב טוב, ולאחר מכן להפחית לרתיחה.לטבול על 2 כוסות של תערובת חומץ ולהוסיף אותו תערובת חרדל / קמח בקערה, לטאטא היטב לשלב - ודא שאתה לטאטא את זה עד שאין יותר גושים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
זרעי חרדל צהובזרעי חרדל צהוב
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
Allspice הקרקעAllspice הקרקע
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
ציפורן קרקעציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרעי סלריזרעי סלרי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כורכוםכורכום
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את תערובת החרדל / הקמח בחזרה לתערובת החומץ בקומקום, מטילים היטב לשלב. מביאים לרתיחה ולאחר מכן לתת להתבשל במשך 10 דקות על אש בינונית, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הארטישוק המנוקז ואת תערובת הכרוב / בצל / פלפל, ומערבבים היטב, מוודאים שהכל משולב ומעורב היטב עם תערובת החומץ / החרדל. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מקום צנצנות שימורים, עוזב 1/2 " headspace. השתמש במקלות אכילה או כלי אחר דק, שאינו מתכת לרוץ סביב הצדדים של הצנצנת כדי לוודא שאין בועות אוויר עזבו בצנצנת. נגבו את החישוקים של הצנצנות עם מגבות נייר לחות כדי להסיר כל הנאה שיש על החישוקים או החוטים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
11
מניחים את העפעפיים ואת הרצועות על הצנצנות, רק הידוק רצועות fingertip חזק.לעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר ולתת לשבת, ללא הפרעה, לפחות 12 שעות לפני בדיקת חותמות. חשוב לתת להם לשבת ללא הפרעה במשך 12 שעות כי מתחם האיטום על העפעפיים עדיין מתקרר ומתקשה, משלים את החותם. בעוד הצנצנות מתקררות, תשמעו צליל מסוג "פלינק" מכל צנצנת - זהו הצנצנות הממלאות את חותם הוואקום כשהאוויר הסופי בורח מהצנצנת. לאחר 12 שעות חלפו, להסיר את הרצועות ולבדוק את המכסים-לחץ למטה במרכז המכסה. אם אתה לא יכול לדחוף את המכסה למטה יותר, הצנצנת אטומה. אם המכסה "נותן" קצת, ואתה יכול לדחוף אותו, הצנצנת לא לאטום. אתה יכול לשים את הלהקה בחזרה על הצנצנת, ולעבד אותה מחדש לעוד 15 דקות, או שאתה יכול פשוט לשים אותה במקרר ולהשתמש בה תוך 3 חודשים.רליש ארטישוק צריך לשבת לפחות חודש לפני שאתה משתמש בו, כך הטעמים יכולים לשלב ולשפר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים