קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות9
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רמולה דה רוטב

רמולה דה רוטב
אם יש לכם חזרת, רוטב חם, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף, Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), ו רוטב Remoulade.

הוראות

1
תהליך הראשון 12 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים שמן בזרם איטי, יציב עד מעובה. מערבבים בצל ירוק, מלח ופלפל שחור; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בצל ירוקבצל ירוק
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר