קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים

רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים
רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 287 קלוריות . מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני מגיש 8 ומחירו 1.25$ למנה . 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, תפוחים חמוצים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה מתובל בצ'ילי ומטבל יוגורט צ'יפוטלה (מזון כוח) , סלט בטטה תפוחי צ'יפוטלה וסלט בטטה ותפוחים עם רוטב צ'יפוטלה ליים .

הוראות

1
ב-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. תבנית אפייה, לזרוק את התפוחים, מיץ הלימון, הדבש, החמאה, 1/2 כפית מלח ואבקת חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהתפוחים רכים, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
בינתיים מכניסים בטטה לתנור הולנדי ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מסננים היטב. על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5
מניחים תפוחי אדמה במעבד מזון; מוסיפים את החלב, הפלפל הצ'יפוטלה, הפלפל ושאר המלח. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מעבירים לקערת הגשה; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים תפוחים ומיצי בישול במעבד מזון נקי; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. כף מעל מחית בטטה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה