רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים
רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 287 קלוריות . מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני מגיש 8 ומחירו 1.25$ למנה . 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, תפוחים חמוצים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה מתובל בצ'ילי ומטבל יוגורט צ'יפוטלה (מזון כוח) , סלט בטטה תפוחי צ'יפוטלה וסלט בטטה ותפוחים עם רוטב צ'יפוטלה ליים .
הוראות
ב-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. תבנית אפייה, לזרוק את התפוחים, מיץ הלימון, הדבש, החמאה, 1/2 כפית מלח ואבקת חמשת התבלינים.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהתפוחים רכים, הופכים פעם אחת.
בינתיים מכניסים בטטה לתנור הולנדי ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מסננים היטב. על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים.
מניחים תפוחי אדמה במעבד מזון; מוסיפים את החלב, הפלפל הצ'יפוטלה, הפלפל ושאר המלח. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערת הגשה; להתחמם.
מניחים תפוחים ומיצי בישול במעבד מזון נקי; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. כף מעל מחית בטטה.