רסק תפוחים-אופה בטטה
רסק תפוחים-אופה תפוחי אדמה מתוקים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, סוכר חום, אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לביבות בטטה ורסק תפוחים, טורקיה בטטה פשטידת רועים וגלידת רסק תפוחים, ו תבשיל בטטה מבושל איטי (עם רסק תפוחים ופקאנים) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר 3 ליטר; מוסיפים מספיק מים (מלוחים אם תרצה) כדי לכסות.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 30 עד 35 דקות או עד מכרז; לנקז.
הסר עורות; לחתוך כל בטטה לאורכו במחצית.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים, לחתוך צדדים למעלה, בתבשיל 2 ליטר ungreased או צלחת אפייה מרובעת, 8x8x2 אינץ'.
מורחים רסק תפוחים על בטטות.
מערבבים סוכר חום, אגוזים וקינמון; מפזרים על רסק תפוחים. נקודה עם חמאה. מכסים ואופים כ -30 דקות או עד חם.