שברה ונשיכות סטייק מנגו
מתכונים דומים: סטייק רגל כבש עם רוטב Shitake מייפל שברה, סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ו מנגו מלון נושך.
הוראות
לקצץ שומן מסטייק. יש לשטוף בשר, לטפוח יבש, לשפשף בשמן, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים סטייק על אסלת בישול משומנת מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות מאוד או חום הגז הגבוה ביותר (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל באח רק 1 עד 2 שניות); לכסות גריל גז. מבשלים עד המשרד כאשר לחוץ על קצה דק אבל עדיין די ורוד בפנים( לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות; להתהפך באמצע.
להעביר סטייק לצלחת; בואו מגניב לפחות 30 דקות. כ 45 דקות לפני חיתוך, לשים סטייק במקפיא (זה יהיה קל יותר לחתוך דק).
על לוח עם סכין חדה מאוד, לחתוך סטייק על פני התבואה, ישר למעלה ולמטה רזה ובאופן שווה ככל האפשר, כדי לעשות 30 עד 34 פרוסות; לשמור קצוות צרים ולא אחידים רק כדי לאכול. אם רטוב, כתם עם מגבות נייר.
למדוד מיצי בשר שנצברו ולהוסיף מספיק חלב כדי להפוך 2 כפות.; יוצקים לתוך קערה. פירורים גבינה לקערה ומחית עם מזלג למשחה חלקה.
עבודה עם 1 רצועת סטייק בכל פעם, להניח רצועה על צד שטוח.
להתפשט רצועה עם כ 3/4 כפית. תערובת גבינה, ואז להניח 1 עלה מנטה ו 1 חתיכת מנגו בסוף רצועת רול כדי לצרף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.