שום בישול איטי-חזה הודו ממוסמר עם מיונז בזיליקום טרי
שום מבושל איטי-חזה הודו ממוסמר עם מיונז בזיליקום טרי דורש מסביב 9 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . במנה עיקרית זו יש 196 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם עלי בזיליקום, חזה הודו, רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו שומרי משקל איטי מבשל חזה הודו עם שום, חציל בגריל ומוצרלאן טרי בג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה, ו שום ועשב צלוי חזה הודו עם מיונז טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שקית רוטב או חלקים נוספים משד טורקיה.
הסר את העור מטורקיה. בצע חתכים, 1/4 ל 1/2 אינץ עמוק ו 1/4 ל 1/2 אינץ ' רחב, בחלק העליון של טורקיה, באמצעות סכין קילוף קטן. הכנס פרוסות שום לתוך חתכים.
מערבבים קליפת לימון, פטרוזיליה ופלפל לימון תיבול מלח; לשפשף על טורקיה.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים הודו בשמן עד חום מכל הצדדים.
מניחים טורקיה וכל טפטוף ב 5-6 ליטר סיר איטי. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
מניחים בזיליקום ו 3 כפות שמן במעבד מזון. לכסות ולעבד עד בזיליקום קצוץ.
מוסיפים מיונז. לכסות ולעבד עד חלקה.
מגישים הודו פרוס עם מיונז.