שוקולבה
צריך מתאבן צמחוני? שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. אם יש לך סוכר, חלבונים ביצה, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
תנור חום ל 177°. יריעות עוגיות תרסיס עם ספריי בישול nonstick או קו עם נייר קלף. בקערה גדולה של מעבד מזון או קערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, סוכר חום, קקאו, אבקת אפייה ומלח, לשבור את כל גושים של סוכר חום.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק או מערבבים עם מזלג, חותך מאפה או לטאטא עד התערובת משולבת היטב ומתפורר. אם באמצעות מעבד מזון, תערובת קמח כפית לתוך קערה גדולה.
מוסיפים ביצים ווניל; מערבבים ביד רק עד שהבצק מגיע יחד. הבצק יהיה יבש למדי ונראה בהתחלה כי אין מספיק לחות, אבל אם אתה שומר ערבוב או להשתמש באצבעות שלך, בסופו של דבר הבצק יבוא יחד.
מניחים את 1/4 כוס אבקת סוכר לתוך צלחת רדודה.
רול בצק לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים רול אבקת סוכר מעיל.
מניחים אותם על 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות.
אופים במשך 12 עד 14 דקות, עד רק להגדיר סביב הקצוות אבל עדיין רך באמצע.
בואו להגדיר 1 עד 2 דקות על סדינים עוגיות.
העברה למתלה קירור כדי מגניב.