שוקולד וקרמל סמורס
שוקולד וקרמל סמורס דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מ רשת מזון דורש סודה לשתייה, בוטנים קלויים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ומרשמלו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כקינוח ידידותי מאוד לתקציב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 13%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגיות של אוהבי שוקולד מריר עם קרמל מלוח, מטבעות זהב קרמל פסיפלורה, שוקולד מכוסה קרמל שקדים קסם שעועית, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, ו קרמל סמורס פאדג.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית, שמנת את שני הסוכרים והחמאה יחד עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הביצה והווניל ומקציפים עד לאיחוד. הניחו בצד.
מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
מוסיפים יחד את תערובת החמאה ואת תערובת הקמח.
מערבבים עד לאיחוד בלבד; הבלילה צריכה להיות נוקשה.
בקערה אחרת שלבו את השוקולד צ ' יפס והאגוזים.
מוסיפים לבלילה, מערבבים רק לתערובת. זרוק על ידי ערימת כפות על דף העוגיות המוכן במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 11 עד 13 דקות. מצננים על רשת.
מוסיפים את המרשמלו לשיפודים וצולים על להבה עד להמסה. כריך חתיכת שוקולד אחת במילוי קרמל ומרשמלו מומס בין 2 עוגיות חמות. אני חוזר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור סמורס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "