קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס

שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלמונים, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימון-קוקוס עם קרם פסיפלורה, משמש, פסיפלורה ואופרת שוקולד לבן, ו עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת מתכת יבשה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ולהוסיף את עיסת פרי התשוקה, שמנת כבדה, ומלח ומערבבים לשלב. לאט ובזהירות להוסיף את החלמונים, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים בקושי וחום, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום, כיסוי, וצינה.
5
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לאחר מילוי שוקולד לבן הוא קר לחלוטין, להפוך את איבודי: לארגן את בצק עלים סיבובים על משטח עבודה לקפל כל אחד לשניים. ממלאים את הפיתולים עם מילוי שוקולד לבן צונן ומלחצים את הקצוות כדי לאטום אותם סגורים. (
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
7
מברשת את הקצוות של המאפה עם מים, אם יש צורך, כדי לאטום את הפיתולים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מעבירים את תבנית האפייה מוכנה ואופים, מרפרף אותם על חצי דרך זמן האפייה, עד חום זהוב, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
בסיר בינוני על חום מתון, לשלב את האוכמניות, אננס, מים, מיץ לימון וסוכר. להביא לרתיחה ולהמשיך להתבשל במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
העברה לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף את המטבעה, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את פירה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. אם הרוטב דק מאוד, מניחים אותו בסיר בינוני ומבשלים עד שהוא מצטמצם לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
בקערה בינונית, מערבבים את השמנת הכבדה ואת הסוכר ואת השוט עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס. מקפלים בקוקוס וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מסדרים 2 איבודים על כל אחת מ-4 צלחות, טפטוף עם רוטב אוכמניות-מנטה, ומעל כל אחד עם מנה נדיבה של קרם קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)