קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקו חם מקסיקני

שוקו חם מקסיקני
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר בינוני על אש בינונית. ברגע שהחלב חם ומהביל, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואת הסוכר ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים בקינמון, וניל וקייאן, מוודא שהשוקולד החם הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
ונילוניל
3
מצקת לתוך ספלים ולהשתמש מקל קינמון לעורר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.