קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן

שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן
שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4 . אם יש לכם סבוי, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עוף צלוי מעל פורצ'יני מטוגן וכרוב סבוי, עוף צלוי מעל פורצ'יני מטוגן וכרוב סבוי, ו Ham hock & כרוב hash (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חרדל וחומץ במיכל איטום קטן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית. חותם מיכל ולנער במרץ כדי emulsify. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מוסיפים קותלי חזיר, בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה ועלי דפנה לסיר גדול. מכסים במים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד הקרסוליים הם מכרז לחלוטין, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום והנח בצד.
5
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת sauté ישר צדדית 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הכרוב קצוץ ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב מתרכך, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מוסיפים חומץ בלסמי וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב מתחיל חום, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
Broiler Preheat גבוה ולהתאים מתלה לשישה סנטימטרים מתחת אלמנט.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
להעביר כרוב לתבשיל תבשילים חסיני מטאטאים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
להעביר את הקרסוליים לכרוב, לזרוק ירקות ועלי דפנה (לשמור מרק לשימוש אחר). נסטלו את הקרס בכרוב, תוך שימוש בכרוב כדי לכסות בשר חשוף אך להשאיר את העור חשוף. עונת הקרס עם מלח ופלפל. צלייה עד העור הוא השחמה בצד אחד, 8 עד 10 דקות. הפוך את המשכן שוב לצלות עד העור הוא חום ופריך, על עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
מגישים מיד עם כרוב חרדל vinagrette בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו