קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיבולת שועל חמאת בוטנים ברים

שיבולת שועל חמאת בוטנים ברים
שיבולת שועל חמאת בוטנים ברים הוא חלב חינם תבלין. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 283 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת אפייה, חמאת בוטנים שמנת, שיבולת שועל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: חטיפי חמאת בוטנים ושיבולת שועל, חטיפי שיבולת שועל חמאת בוטנים שוקולד, ו חמאת בוטנים שוקולד חטיפי שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס קל 11 על ידי 7 אינץ 'או 9 על 9 אינץ' תבנית אפייה עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערת ערבוב, מערבבים יחד תערובת אפייה ושיבולת שועל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לשלב טוב.
4
לחץ על הבצק לתוך תבנית אפייה מוכנה. השתמש בכפפות תנור כדי למקם מחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
אופים במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.