שיבולת שועל מופחתת עם סוכר, שוקולד צ'יפס ועוגיות פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל מופחת סוכר, שוקולד צ'יפס, עוגיות פקאן. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 26 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, מיני שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס ועוגיות פקאן, שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס ועוגיות פקאן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא יחד קמח הבא 4 מרכיבים. מקציפים ממתיקי סוכר וחמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להוסיף וניל וביצה, מכות עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב. מערבבים פקאנים קלויים ומיני פירורים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
זרוק את הבצק על ידי כפות 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מצופה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד הקצוות של עוגיות משחימים קלות. מגניב על גיליונות אפייה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר מתלים תיל, מגניב לחלוטין (כ 20 דקות).
8
הערה: בדקנו עם מי גבינה נמוכה 100% כל טבעי ממתיק גרעיני ממתיק סוכר חום זהב. וריאציה זו היא קצת יותר צפופה ויש לו מרקם לעיס, אבל זה טעים באותה מידה.