עוף ברביקיו מועדף
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חומץ תפוחים, שמן זית, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . , שהוא מוצק. נסו עוף מבושל איטי Stroganoff: העוף האהוב החדש שלך, צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, ו עוף ברביקיו Stovetop: עוף ברביקיו עסיסי, אין צורך גריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים בצל ושום עד רך. מערבבים בקטשופ, דבש, סוכר חום, חומץ תפוחים, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל. מבשלים כמה דקות כדי לעבות את הרוטב.
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר.
שמן קלות באח הגריל. טובלים עוף ברוטב, ופונים למעיל. מבשלים על הגריל במשך 10 עד 15 דקות, הופך פעם אחת. להעביר עוף למחבת עם רוטב. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות בכל צד.