קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ

שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ
גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, עגבניות, כרוב ניצנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה, כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר את ספינת קיטור עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים מלוחים ולהביא את המים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
שים את כרוב ניצנים באוניית הקיטור, לכסות, ולבשל עד רך מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3
מסננים ומיד מעבירים את כרוב הניצנים לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם הירוק הבהיר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תן להם להתקרר במי הקרח במשך כ 1 דקה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
הניחו אותם על מגבת מטבח נקייה והתייבשו.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
תחתוך אותם לחצי אנכית, ישר דרך הליבה.
7
ב ווק גדול או מחבת ברזל יצוק, לחמם את השמן על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. הפעל את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות. להפוך את החום עד גבוה, להוסיף את כרוב ניצנים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחיתו קלות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את הבירה וממשיכים לבשל על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה בעיקר. להבות את המחבת על ידי הוספת מלאי הירקות, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה שניתן להדביק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
11
מקשטים עם עגבניות ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12
מגישים באופן מיידי.