שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ
גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, עגבניות, כרוב ניצנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה, כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את ספינת קיטור עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים מלוחים ולהביא את המים לרתיחה מתגלגלת.
שים את כרוב ניצנים באוניית הקיטור, לכסות, ולבשל עד רך מעט, על 4 דקות.
מסננים ומיד מעבירים את כרוב הניצנים לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם הירוק הבהיר.
תן להם להתקרר במי הקרח במשך כ 1 דקה, ואז לנקז.
הניחו אותם על מגבת מטבח נקייה והתייבשו.
תחתוך אותם לחצי אנכית, ישר דרך הליבה.
ב ווק גדול או מחבת ברזל יצוק, לחמם את השמן על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. הפעל את החום עד בינוני.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות. להפוך את החום עד גבוה, להוסיף את כרוב ניצנים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחיתו קלות, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הבירה וממשיכים לבשל על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה בעיקר. להבות את המחבת על ידי הוספת מלאי הירקות, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה שניתן להדביק למחבת.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים עם עגבניות ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.