פסטה טופו פסטו
פסטה טופו פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חלב, צלפים, תערובת רוטב פסטו שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: פסטה קון il pesto alla Trapanese (עגבניות ושקדים פסטו), טופו פסטו, ו טופו צלוי עם כוסברה פסטו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מערבבים בפסטה ספירלית, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בקערה בינונית, מערבבים 1/4 כוס שמן זית, חלב ורוטב פסטו.
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מניחים טופו במחבת, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
הסר מהחום, ולנקז על מגבות נייר.
מניחים פטריות למחבת, ומבשלים כ 5 דקות. מערבבים את הזיתים, צלפים, ו 2 כפות גבינת פרמזן.
מערבבים ברוטב טופו ופסטו. המשך לבשל כ 5 דקות לפני ההגשה מעל rotini. למעלה עם גבינת פרמזן שנותר ובזיליקום.