שליו צלוי עם מילוי אוכמניות-כתום-פקאן
שליו צלוי עם מילוי אוכמניות-תפוז-פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 846 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, חמוציות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 57 דקות. מתכונים דומים: מילוי פקאן חמוציות, תפוח, חמוציות ופקאן מלית, ו פקאן חמוציות מלית עם נקניק.
הוראות
מבשלים מיץ חמוציות וסוכר בסיר על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן, 25 דקות או עד שהסוכר נמס והתערובת מתעבה.
להוסיף חמוציות וקליפה כתומה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד חמוציות פופ.
הסר זיגוג חמוציות מחום; תן מגניב.
מערבבים יחד מיץ תפוזים וחמאה מומסת.
כפית על 1/4 כוס חמוציות-כתום-פקאן מלית לתוך כל שליו, ולקשור את הרגליים יחד עם חוט.
מפזרים מלח ופלפל; מניחים במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם תערובת מיץ תפוזים.
אופים ב 325 במשך 1 שעה, מבושם שליו עם תערובת מיץ תפוזים כל 15 דקות. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 3 עד 4 דקות או עד הזהב, במידת הצורך.