של פטרישיה וולס פריך אספרגוס וסלט אפונה שלג
אספרגוס פריך של פטרישיה ולס וסלט אפונה שלג יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון שלם 30 יש 108 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אספרגוס סגול, מלח ים גס, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלטים רציניים: סלט תפוחי אדמה חם של פטרישיה ולס עם צלפים , בצל ירוק & מנטה, סלט קוב של פטרישיה ולס: קרחון, עגבניות, אבוקדו, בייקון, וגבינה כחולה, ו קרפצ'יו זוקיני של פטרישיה וולס עם אבוקדו, פיסטוקים, ושמן פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האספרגוס במחבת גדולה, מוסיפים את המים, טפטוף עם השמן, ומתבלים במלח. הביאו לרתיחה תוססת מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת עם מכסה הידוק, ומבשלים עד האספרגוס הוא רק סכין מכרז, על 5 עד 6 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר את האספרגוס ללוח חיתוך ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, מניחים את הפנצ ' טה במחבת בינונית על אש בינונית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 8 עד 9 דקות.
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת; להפריש.
חותכים את האספרגוס מקורר לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
מוסיף את הפנצ ' טה, אפונה שלג, גבינה, גרידת לימון ולזרוק בעדינות לשלב.
מניחים את חצי וחצי ומיץ לימון נמדד בקערה קטנה, לא מגיבה, מתבלים במלח, ומקציפים לשלב.
מוסיפים לסלט וזורקים בעדינות לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף או מיץ לימון לפי הצורך. למעלה עם השקדים ומפזרים עם שבבי הירקות.