שמנת של מרק עגבניות עם טוסט גבינה Souffléed
צריך מרק צמחוני? קרם של מרק עגבניות עם טוסט גבינה Souffléed יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 252 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו ציפורן טחון, סלרי, ביצה לבנה בלבד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שמנת של מרק עגבניות עם טוסט גבינה Souffléed, מרק עגבניות-בזיליקום תוצרת בית עם טוסט גבינה, ו מרק עגבניות איטלקי עם טוסט פסטו-גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר מרק על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, סלרי, בזיליקום, וציפורן; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות. מערבבים את הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, סודה לשתיה, ומניה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות.
תן מגניב בקצרה, ואז מחית בבלנדר עד חלקה
מחממים את התנור ל-400 ° F. מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים את החלב ומתבלים במלח. אם המרק עבה מדי, דק אותו עם חלב נוסף או מלאי. אם טעם העגבניות אינו עשיר כפי שאתה רוצה (אם העגבניות היו ארוזות במים במקום מחית), להעמיק אותו על ידי ערבוב קצת רסק עגבניות.
עבור טוסטים, לשלב את החלמון, אם אתה משתמש בו, עם חרדל קאיין, ולאחר מכן מערבבים את הגבינה.
לטאטא את הלבן עד שהוא מחזיק פסגות רכות לקפל אותו לתערובת יחד עם בצל ירוק.
מורחים את התערובת על הלחם הקלוי ואופים עד נפוח וזהב, כ 5 דקות, בזמן שאתה לחמם את המרק.
מגישים את המרק חם, עם חתיכת טוסט גבינה, לחתוך לשניים על הקרקע אלכסונית, פלפל טרי לתוך כל קערה.
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון. Copyright (c) 2006 by Deborah Madison. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.