קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

שני תפוחי אדמה קלויים ונקניקיות חשיש עם ביצים עלומות

שני תפוחי אדמה קלויים ונקניקיות חשיש עם ביצים עלומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קלוי שני תפוחי אדמה ונקניקיות חשיש עם ביצים עלומות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 373 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לך לחנות ותביא עוף ונקניקיות תפוחים, בטטה, תפוח אדמה חלוד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ביצים עלומות עם חזה הודו צלוי עשב וחשיש בטטה, חשיש תפוחי אדמה חדש עם ביצים עלומות, ו שני תפוחי אדמה עם ביצים עלומות וירקות מסגירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 425°f. קו 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם רדיד nonstick או נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים תפוחי אדמה בערך לחתיכות 1x1x1 / 4 אינץ'; להפיץ בשכבה אחת במחבת. תרסיס קל עם ספריי בישול; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים 20 דקות, ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים נקניק; מערבבים בעדינות, ואז להפיץ בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
אופים 10 דקות יותר או עד שהתערובת מעט זהובה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, בסיר, חום 2 אינץ ' מים רותחים; להפחית את החום כך מים רותחים. לשבור ביצה קרה לתוך כוס פודינג או קערת זכוכית קטנה. מחזיק כוס קרוב לפני המים, בזהירות להחליק ביצה למים; לחזור עם הביצה שנותרה. קוק חשפו 3 עד 5 דקות או עד חלמונים לבנים הם המשרד, לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מחלקים תערובת תפוחי אדמה ונקניקיות באופן שווה בין 2 צלחות. מעל כל אחד עם ביצה עלומה; לשרת באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)