שעועית אפויה עם מייפל וג'ינג'ר
שעועית אפויה עם מייפל וג'ינג'ר היא תוספת ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . מנה אחת מכילה 304 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 1.03 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מולסה, סירופ מייפל אמיתי, שעועית צפונית נהדרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 14 מעריצים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -19 שעות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 57% , וזה ציון מוצק. בייקון ג'ינג'ר ומייפל , עוגת אפרסק הפוכה עם רוטב שמנת מייפל עם ג'ינג'ר ,והליבוט מזוגג עם סויה וג'ינג'ר עם רליש אפרסק וג'ינג'ר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משרים את השעועית היבשה בסיר גדול עם מים למשך הלילה, לאחר מכן מסננים. ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה עד שהשעועית רכה, כשעה.
בזמן שהשעועית מתבשלת, ערבבו יחד את סירופ המייפל, המולסה, הסוכר החום, הג'ינג'ר, אבקת החרדל, המלח, הפלפל והמים. הניחו בצד.
מניחים פלחי בצל בתחתית סיר בישול איטי בנפח 3 ליטר או יותר.
מניחים קוביות בשר חזיר מלוח מעל הבצל.
סננו את השעועית, והעבירו לסיר בישול איטי.
יוצקים את תערובת סירופ המייפל על השעועית. אם אין מספיק נוזלים כדי לכסות את השעועית, מוסיפים עוד מעט מים חמים.
כסו את התנור ובשלו על עוצמה נמוכה במשך 10 עד 12 שעות, או על עוצמה גבוהה במשך 5 עד 6 שעות. אם מבשלים את השעועית על עוצמה גבוהה, כדאי לבדוק מדי פעם אם היא זקוקה למעט יותר מים. אם השעועית עסיסית מדי לטעמכם, השאירו את המכסה פתוח ב-30 הדקות האחרונות כדי לאדות חלק מהנוזלים.