שעועית וניל אוכמניות פרוזן יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות וניל שעועית פרוזן יוגורט. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 1098 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, מלח כשר, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעועית וניל פרוזן יוגורט, ג'ינג'ר שעועית וניל פרוזן יוגורט, ו שעועית וניל ודבש פרוזן יוגורט (+בגידה!) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את הסוכר, מים, שעועית וניל (מפוצל ומגרד) אוכמניות לרתיחה בסיר. כבה את החום ברגע שהתערובת הזו תרתח כך שהיא לא תפחת. מערבבים בסירופ תירס, מלח כשר ותמצית וניל.
מגניב לחלוטין; לקרר לילה אם אפשר. קירור לילה יאפשר אוכמניות לספוג באופן מלא את הטעם המלא של שעועית וניל. (אבל אם אתה באמת משתוקק לפרוזן יוגורט עכשיו, זה לא צעד שהוא קריטי.)
הסר את פולי הווניל והוסף את היוגורט. השתמש בבלנדר יד כדי למזג את התערובת עד היוגורט הוא emulsified לחלוטין אוכמניות הם טהורים לחלוטין. (לחלופין, אתה יכול לשים את זה לתוך בלנדר ומחית אותו, אבל אני אוהב את הנוחות של בלנדר היד.) התערובת יכולה להיות עברה דרך chinois אם אתה רוצה משהו מעודן יותר, אבל אנחנו אוהבים את chunkiness כפרי של עורות אוכמניות וזרעים לאורך יוגורט קפוא.
להקפיא את זה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן, שמירה על קצה זה בחשבון: קר בסיס יוגורט קפוא הוא מלכתחילה, פחות זמן זה ייקח עבור מקפיא גלידה להקפיא אותו. התוצאה היא גבישי קרח קטנים יותר שיובילו לפרוזן יוגורט קרימירי.