קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

שעועית וניל אוכמניות פרוזן יוגורט

שעועית וניל אוכמניות פרוזן יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות וניל שעועית פרוזן יוגורט. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 1098 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, מלח כשר, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעועית וניל פרוזן יוגורט, ג'ינג'ר שעועית וניל פרוזן יוגורט, ו שעועית וניל ודבש פרוזן יוגורט (+בגידה!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את הסוכר, מים, שעועית וניל (מפוצל ומגרד) אוכמניות לרתיחה בסיר. כבה את החום ברגע שהתערובת הזו תרתח כך שהיא לא תפחת. מערבבים בסירופ תירס, מלח כשר ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מגניב לחלוטין; לקרר לילה אם אפשר. קירור לילה יאפשר אוכמניות לספוג באופן מלא את הטעם המלא של שעועית וניל. (אבל אם אתה באמת משתוקק לפרוזן יוגורט עכשיו, זה לא צעד שהוא קריטי.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
3
הסר את פולי הווניל והוסף את היוגורט. השתמש בבלנדר יד כדי למזג את התערובת עד היוגורט הוא emulsified לחלוטין אוכמניות הם טהורים לחלוטין. (לחלופין, אתה יכול לשים את זה לתוך בלנדר ומחית אותו, אבל אני אוהב את הנוחות של בלנדר היד.) התערובת יכולה להיות עברה דרך chinois אם אתה רוצה משהו מעודן יותר, אבל אנחנו אוהבים את chunkiness כפרי של עורות אוכמניות וזרעים לאורך יוגורט קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להקפיא את זה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן, שמירה על קצה זה בחשבון: קר בסיס יוגורט קפוא הוא מלכתחילה, פחות זמן זה ייקח עבור מקפיא גלידה להקפיא אותו. התוצאה היא גבישי קרח קטנים יותר שיובילו לפרוזן יוגורט קרימירי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה