שעועית וניל קרם ברולה
וניל שעועית Crème Brûlée נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלמונים, וניל שעועית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו שעועית וניל קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות פרנהייט.
לטאטא את החלמונים, 1/2 כוס סוכר, ואת המלח יחד במשך 2 דקות, עד שהוא מעט קצף ובהיר בצבע. בסיר בגודל בינוני, לשלב שמנת, תרמיל וזרעים של שעועית וניל, ו 1/2 כוס הסוכר. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולאפשר לו תלול במשך 15 דקות.
הסר את תרמיל וניל שעועית לאחר השרייה.
הכן מחבת צלייה גדולה על ידי רירית התחתונה עם מגבת כותנה.
מניחים את ramekins על גבי, במרווחים זה מזה.
יוצקים את המים החמים בזהירות לתוך המחבת, דואגים לא להתיז כל לתוך ramekins. מלא את המחבת כך ramekins שקוע 2/3 של הדרך.
לאט לאט למזג את תערובת הביצים עם תערובת קרם לטאטא היטב. מסננים את התערובת לתוך מיכל עם זרבובית לשפוך. באופן שווה לחלק את הנוזל לתוך ramekins, דואג לא להתיז פודינג בצדדים. מכסים את החלק העליון של המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות, מסתובבים באמצע. לאחר 20 דקות, למשוך בחזרה את נייר הכסף ולהתחיל לבדוק את ramekins על ידי טלטול אותם בעדינות. רפרפת צריך להיות מוגדר קצת סביב הקצוות ו jiggly במרכז. אם הם לא נעשים, להחזיר אותם לתנור עם רדיד מעליהם ולבדוק לעתים קרובות. ברגע שהם נעשים, להסיר את ramekins מן המים החמים ולמקם על מתלה להתקרר במשך 20 דקות, ואז להירגע לחלוטין במקרר במשך 4 שעות.
מפזרים סוכר על גבי פודינג מקורר. לסובב ולנער את ramekins בעדינות כדי ליצור ציפוי אפילו של סוכר, רק ביישן של 1/16 אינץ ' עבה. להדליק את הלפיד ולהביא אותו לאט אל פני השטח של פודינג, לעצור בנקודה שבה הסוכר רק מתחיל להינמס. הקף את הקצה החיצוני ברמה זו עד שהסוכר נמס מתחיל להחשיך. הזז את הלפיד לכיוון המרכז, שיעשן ואפילו יעלה באש. לסיים על ידי נגיעה עד אזורים בהירים עם הלפיד.