שעועית לבנה צמחונית "אלפרדו" עם לינגוויני
שעועית לבנה צמחונית "אלפרדו" עם לינגוויני עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם אספרגוס, חמאה, שעועית חיל הים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו מרק שעועית לבנה צמחונית, צ'ילי שעועית שחור לבן צמחוני, ו שעועית לבנה צמחונית ונזיד סלק (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, כ 11 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את השום, ומבשלים עד חום זהוב, על 5 דקות.
הוסף 2/3 כוס השעועית ו 1/2 כוס חלב סויה; מחית עם החלק האחורי של כף או מחית תפוחי אדמה כדי ליצור משחה עבה. מערבבים בחלב הסויה הנותר כדי ליצור רוטב עבה.
מערבבים את השעועית הנותרים ואספרגוס; מבשלים עד אספרגוס הוא רך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לזרוק פסטה עם הרוטב, ומגישים.