שעועית שחורה עם בייקון
אם יש לך עגבניות, גזר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-30 דקות. . וזה די גרוע. נסו צ'ילי עם בייקון ושעועית שחורה, שעועית שחורה ואורז עם בייקון, ו בייקון בסגנון טקסס, שעועית וביצים: Chilaquiles שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בסיר לחץ עם מספיק מים כדי לכסות, ולספוג 12 שעות, או לילה.
הוסף 2 1/2 ליטרים מים לשעועית, או מספיק כדי למלא סיר לחץ על 2/3 מלא. כיסוי, ומבשלים 30 דקות בלחץ 10 ק " ג.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני, מטגנים את השום והבצל עד למכרז. מערבבים את העגבניות והגזר. מבשלים כ 5 דקות, ומערבבים את הבייקון. מבשלים ומערבבים עד בייקון הוא פריך באופן שווה השחמה.
מערבבים את תערובת הירקות והבייקון לתוך סיר הלחץ עם השעועית השחורה. לכסות, ולהמשיך לבשל כ 10 דקות בלחץ 10 ק " ג.
מקשטים עם פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל כדי לשרת.