קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעורה ואספרגוס פילאף

שעורה ואספרגוס פילאף
פילאף שעורה ואספרגוס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 424 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.29 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, אספרגוס חניתות, שמן זרעי ענבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פילאף שעורה ועניבת פרפר, פילאף שעורה, ו שעורה - אורז פילאף.

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית מוסיפים את השמן ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם שקופים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השעורה ומערבבים יחד כך שעורה מקבל מצופה בשמן ומתחיל טוסט.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
3
מנמיכים את האש ומוסיפים לאט את ציר הירקות מעט בכל פעם לשעורה הקלויה. מערבבים כל הזמן עד שכל הנוזלים שהוספת התאדו, ואז מוסיפים עוד. המשך לעשות זאת עד שכל המלאי נעשה שימוש. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את האספרגוס. מבשלים עד שהאספרגוס מבושל, בדרך כלל בסביבות 8 דקות. הערת קוק: לחלופין, תוכלו להלבין את האספרגוס תחילה במים רותחים, לפני הוספתו לשעורה המבושלת. זה יחסוך לך זמן אם אתה ממהר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מערבבים פנימה את השמנת, הגבינה והחמאה ומתאימים את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
5
מעבירים לקערת הגשה ומקשטים בבזיליקום הקצוץ לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון