קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

שפמנון ותפוחי אדמה עם סלסה ורדה

שפמנון ותפוחי אדמה עם סלסה ורדה
שפמנון ותפוחי אדמה עם סלסה ורדה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 507 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל טחון טרי, עלי פטרוזיליה שטוחים קלות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, עם כפית נסו תפוחי אדמה חדשים עם סלסה ורדה, סלסה ורדה תפוחי אדמה, ו סלמון עם סלסה ורדה תפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הפטרוזיליה, צלפים, שום, מיץ לימון, רסק אנשובי, חרדל, 1/4 כפית מלח ו 1/8 פלפל כפית בבלנדר. דופק לקצוץ. עם המכונה פועלת, להוסיף 7 כפות שמן בזרם דק לעשות מחית חלקה.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
ניקוז.
4
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל את הדגים עם הנותרים 1 כף שמן ומפזרים את הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. גריל או לצלות את הדג במשך 3 דקות. הסתובב ובשל עד הרגע, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כדי לשרת, לטפטף חלק סלסה ורדה על הדגים ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מגישים את שאר סלסה ורדה לצד.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
7
חלופות דגים: במקום השפמנון, אתם יכולים להשתמש בדגי חרב, סלמון, הליבוט, או סטייקים של טונה, או פילה מאהימהי או מקרל -- כמעט כל דג שאתם יכולים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
סטייק טונהסטייק טונה
דג חרבדג חרב
מאהי מאימאהי מאי
שפמנוןשפמנון
הליבוטהליבוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
המלצת יין: פעם אחד הפופולריים ביותר של כל הלבנים האיטלקיים, Verdicchio הוא טוב יותר מאשר אי פעם בימים אלה. לגמו אותו עם המנה הזו וגלו כיצד אופיו החריף של היין משלים הן דגים והן רטבים חריפים.
מרכיבים שתצטרך
ורדיקיו.ורדיקיו.
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.