שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב
שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום עשב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שיני שום, עלי מרווה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב, שרוט ניו יורק רצועת ירך עם אדובו לשפשף, ו שום עשב NY רצועת צלי עם רוטב שמנת חרדל.
הוראות
עם מכונת ריצה, טיפה שום לתוך מעבד; להתמזג עד קצוץ דק.
מוסיפים מרווה, קורנית, שמן, מלח ופלפל; תהליך עד צורות הדבק.
לטפוח בשר יבש עם מגבות נייר. לשפשף בשר בכל רחבי עם משחת עשב. כיסוי; צמרמורת לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מניחים בשר, צד שומן למעלה, על מתלה במחבת צלייה. בשר צלוי 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° f. בשר צלוי עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי בשר 130 ° F עבור מדיום-רייר, כ-35 דקות (או 60° עבור מדיום, כ-40 דקות).
הסר מהתנור; תן לעמוד 20 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. סדר פרוסות על מגש.