קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב

שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב
שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום עשב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שיני שום, עלי מרווה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב, שרוט ניו יורק רצועת ירך עם אדובו לשפשף, ו שום עשב NY רצועת צלי עם רוטב שמנת חרדל.

הוראות

1
עם מכונת ריצה, טיפה שום לתוך מעבד; להתמזג עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2
מוסיפים מרווה, קורנית, שמן, מלח ופלפל; תהליך עד צורות הדבק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
3
לטפוח בשר יבש עם מגבות נייר. לשפשף בשר בכל רחבי עם משחת עשב. כיסוי; צמרמורת לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים בשר, צד שומן למעלה, על מתלה במחבת צלייה. בשר צלוי 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° f. בשר צלוי עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי בשר 130 ° F עבור מדיום-רייר, כ-35 דקות (או 60° עבור מדיום, כ-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור; תן לעמוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. סדר פרוסות על מגש.