שרימפס בגריל דה Jonghe
שרימפ דה ז'ונגה הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 856 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. אם יש לך עלי קורנית, פטרוזיליה עם עלים שטוחים, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו שרימפס, לובסטר דה Jonghe, ו שרימפס בגריל עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-עליון וחמם מראש תנור ל-350 ° F. גריז קל בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. סדר שרימפס באופן שווה על פני הקרקעית.
מניחים שרי, חמאה, שום, פטרוזיליה, טימין, בצל, פירורי לחם וקיין בקערה של מעבד מזון. מתבלים עם מלח ופלפל ודופק לשלב עד שהוא הופך לתערובת דמוית הדבק.
מורחים באופן שווה על שרימפס.
מעבירים לתנור ואופים עד שהחסילון הוא מוצק וכבר לא שקוף, ופירורי לחם הם חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מגישים מיד עם טריזי לימון.