שרימפס ג'מבו ואספרגוס
אם יש לכם מלח, מים, שורש זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס ג'מבו עם רוטב מימוזה, שרימפס ג'מבו ממולא, ו שרימפס ג'מבו עם בוק צ' וי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא שתי כוסות מים לרתיחה. מבשלים אספרגוס במים רותחים במשך 3 דקות.
ניקוז, הזמנת 2 כפות של נוזל.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים את חתיכות השרימפס עד שהצבע משתנה, בערך 3 עד 5 דקות. מערבבים באספרגוס עם נוזל שמור, ומתבלים עם זנגביל, רוטב סויה, סוכר, שרי ומלח לפי הטעם. המשך לבשל במשך 5 דקות נוספות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.