שרימפס זעפרן שמנת עם ניוקי ובצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס זעפרן שמנת עם ניוקי בצל מקורמל. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 299 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 206 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו חציל & מטבל בצל מקורמל, קרם שמנת-מרק בצל, ו בצל קרמי וקרמל & מטבל שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הבצל, פטריות וסוכר חום. מבשלים ומערבבים עד הבצל מבושל לצבע חום עמוק, על 10 דקות.
הסר את הבצל המקורמל והנח בצד.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הניוקי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הניוקי צף למעלה, על 3 דקות; לנקז, ולשמור על חם.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני גבוה, ומערבבים את השרימפס. מבשלים ומערבבים עד השרימפס הפכו ורוד בצד החיצוני והם כבר לא שקופים במרכז, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל המקורמל, שמנת חמוצה, פפריקה וזעפרן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להתבשל, ואז מקפלים בעדינות את הניוקי המבושל, ואז מתבלים לפי הטעם במלח.
יוצקים את הניוקי לתוך צלחת הגשה, ומפזרים בזיליקום מגורר גבינת פרמזן לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.