קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

שרימפס זעפרן שמנת עם ניוקי ובצל מקורמל

שרימפס זעפרן שמנת עם ניוקי ובצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס זעפרן שמנת עם ניוקי בצל מקורמל. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 299 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 206 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו חציל & מטבל בצל מקורמל, קרם שמנת-מרק בצל, ו בצל קרמי וקרמל & מטבל שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הבצל, פטריות וסוכר חום. מבשלים ומערבבים עד הבצל מבושל לצבע חום עמוק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
2
הסר את הבצל המקורמל והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
3
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הניוקי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הניוקי צף למעלה, על 3 דקות; לנקז, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מניחים את המחבת מעל חום בינוני גבוה, ומערבבים את השרימפס. מבשלים ומערבבים עד השרימפס הפכו ורוד בצד החיצוני והם כבר לא שקופים במרכז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
5
מוסיפים את הבצל המקורמל, שמנת חמוצה, פפריקה וזעפרן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להתבשל, ואז מקפלים בעדינות את הניוקי המבושל, ואז מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ניוקיניוקי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
6
יוצקים את הניוקי לתוך צלחת הגשה, ומפזרים בזיליקום מגורר גבינת פרמזן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ניוקיניוקי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.