שרימפס רוזמרין קלוי עם ארוגולה וסלט שעועית לבנה
שרימפס רוזמרין קלוי עם סלט ארוגולן שעועית לבנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 398 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ לימון, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שרימפס, ארוגולה, שעועית לבנה, סלט עגבניות שרי, ארוגולה, שעועית לבנה וסלט פלפל אדום קלוי, ו ארוגולה, שעועית לבנה וסלט פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין שרימפס, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים עם מקציף.
להוסיף שרימפס לקערה; לזרוק היטב. מכסים ומקררים 10 דקות.
סדר שרימפס על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד שרימפס נעשים.
כדי להכין סלט, לשלב 2 כפות מיץ ו 4 מרכיבים הבאים (דרך 1/8 כפית פלפל) בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים ארוגולה, בצל ושעועית לקערה; לזרוק היטב. מחלקים סלט ושרימפס באופן שווה בין 4 צלחות.
מחממים 4 כפיות שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
להוסיף 1 שן שום פרוס דק; לבשל עד השום מתחיל להפוך זהב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. זרוק שום; מערבבים ב 1/8 כפית מלח.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף 4 (1/2 אינץ 'עבה) פרוסות לחם ג' בטה למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מברשת צד אחד של כל פרוסה עם שמן שום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.